TREVO bekerjasama dengan Kementerian Pengangkutan Malaysia untuk membantu meringankan beban kewangan pemilik kereta di Malaysia.
*Program ini akan tamat pada 31 Disember 2020
bm | en | cn

TREVO Financial Aid

Adakah kos pinjaman kereta anda membebankan anda? Adakah kewangan anda terjejas akibat COVID-19? TREVO dan Kementerian Pengangkutan Malaysia ingin membantu anda!

APA ITU TREVO FINANCIAL AID?

TREVO Financial Aid mahu memberi bantuan kewangan berjumlah RM200 kepada pemilik kereta Malaysia Bersama Kementerian Pengangkutan Malaysia, TREVO ingin memberi platform kepada pemilik kenderaan di Malaysia untuk menjana pendapatan tambahan menggunakan kereta mereka. Tujuan kami di TREVO adalah untuk menaik taraf kehidupan seluruh rakyat Malaysia dengan menyediakan platform khas untuk mereka berkongsi kereta. Dengan kerjasama Kementerian Pengangkutan Malaysia, TREVO ingin memberi bantuan kewangan sebanyak RM200 kepada 10,000 pemilik kereta di Malaysia yang berjaya berkongsi kereta mereka di TREVO.

KENAPA MENJADI TREVO HOST?

Pemilik kereta seperti anda boleh menjana sehingga 85% kos pinjaman kereta anda apabila berkongsi kereta anda di TREVO untuk sekurang-kurangnya 10 hari! Dengan menjadi seorang TREVO Host, rakyat Malaysia berpeluang untuk menjana pendapatan tambahan. Adakah anda merasa pembayaran kereta anda terlalu berat? Tukar liabiliti anda kepada aset dengan TREVO. Pemilik kereta seperti anda boleh menambah sehingga 85% pinjaman kereta anda apabila anda berkongsi kereta anda di TREVO sekurang-kurangnya 10 hari!.

BAGAIMANA TREVO MELINDUNGI HOST KAMI?